Om os

RR GRAPHIC |

vores historie...

Med base lidt uden for Aalborg i Danmark, så producerer RR Graphic dagligt graphics med særligt fokus på motorsport industrien.  

Siden stiftelsen i 2015, så har vores viden og udvikling ført til customized motorsport graphics i absolut topkvalitet produceret med den nyeste teknologi og stærkeste materialer på marked.  

Stifter og indehaver, Rasmus Raaby, begyndte RR Graphics rejse med den brændende passion for motocross som afsæt for virksomhedens vision, identitet og fremtid. Som årene er gået, er RR Graphic i dag en af de førende leverandører nationalt i motorsport industrien af custom graphics, tøj tryk og tilhørende accessories. I dag er den glødende passion for motorsport fortsat et vigtig element dagligdagen. 

Som et naturligt skridt i udviklingen, så designer og producerer vi i dag også skilte, bilreklamer, display systemer, banner og meget andet til kunder båden indenfor og udenfor motorsportsverdenen.  

På vores instagram @rrgraphic_dk vil mange glimt bag facaden blive delt – hop med på rejsen og lad os hjælpe dig med netop din opgave i fremtiden. 

Vil du med på holdet?

Vi er i konstant rivende udvikling og leverer den dag i dag til udøvere indenfor motocross, gokart, enduro, supermotard, mountainbike, vandsport og meget mere. Foruden vores fantastiske kundebase, så støtter vi hvert år også atleter på vej mod deres mål og drømme. 

Motorsport har givet så meget til os – og det er netop derfor, at vi ønsker at give tilbage. De atleter vi støtter arbejder hårdt året rundt for at realisere deres mål nationalt og internationalt. De holder fanen højt og vi elsker at være en del af det.

Vi håber du vil ligge din vej forbi RR Graphic en dag og blive en del af holdet.