Tryksager

|

MODERNE TRYKKERI & SKILTEFIRMA

Hos RR Graphic kan vi være behjælpelige med alverdens skilteopgaver – kun fantasien sætter grænser. Vores produktionsfaciliteter og designkompetencer gør det muligt at levere lige præcis det, du har brug for i din virksomhed. 

 Vi har stor erfaring inden for bilreklamer, skilte, visitkort, logodesign, roll-ups, bannere, etiketter, vinduesfolie, messestande, flyers mv. Derudover tilbyder vi alle former for tekstil tryk – broderi, transfer tryk, direkte tryk mv – på alt lige fra arbejdstøj til hverdagstøj. Hvad enten ønsket er at fremme synligheden, fortælle et budskab eller noget helt tredje kan vi hjælpe.

 RR Graphic leverer professionelt grafisk design i højeste kvalitet. Kombinationen af den nyeste teknologi, nøje udvalgte materialer samt yderst kompetencerigt mandskab gør, at vi er i stand til at levere specialiserede løsninger til den enkelte kunde.

 Vores mission er at hjælpe lige netop dig, hvorfor vi står til rådighed med kyndig vejledning til design og format. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde frem til den rette løsning for netop dig

SE HERUNDER ET UDPLUK AF VORES GRAFISKE LØSNINGER

| Skilte

Skal du bruge et facade skilt,  en pylon, byggeplads skilte eller noget helt andet? Vi har mange forskellige løsninger. Vi leverer det færdige produkt – lige fra grafisk udarbejdelse til produktion og montage.

| Måtter

Slidstærke filtmåtter eller smudsmåtter – perfekt til indgang i din butik, jeres showroom eller i pitten til en race-weekend. Designet fra bunden efter jeres ønsker og krav.

| Banner

Vil du være synlig langs landevejen? Eller måske til en messe? Hvad end dit formål er, så er vi klar med den helt rigtige skræddersyet banner-løsning til dit behov. Flere forskellige typer som PVC, mesh og stof.

| Roll-ups

Det perfekte “One the road” markedsføringsmateriale. Hurtig og effektiv opstilling, som passer ind de fleste sammenhæng. 

| Bilreklame

En af de meste brugte reklamesøjler for virksomheder. Hvad end du har en varebil eller personbil, så kan vi hjælpe dig med at design, producere og montere din nye reklame – dette er en effektiv og billig løsning, hvis man sætter det i kontrast til de mange års levetid. 

| Tekstil tryk

Klæd dig selv og dine medarbejder godt på med nyt arbejdstøj fra RR Graphic. Vi har forhandlingen af flere forskellige typer t-shirts, polo’s, hoodies mv – og kan tilbyde mange former for logotryk. Ligesom arbejdstøj kan det ligeledes være trøjer til events, merchandise eller brands.

Skal vi have dit projekt i gang? kontakt os i dag

Headphones

+45 51 55 62 88

Send os en besked